Συχνές Ερωτήσεις

F.A.Q.

Συμβουλευτικές και εκπαιδευτικές υπηρεσίες στον αθλητισμό. Συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε την εκπροσώπηση ποδοσφαιριστών (επίσημος FIFA agent και για εκπροσώπηση ανηλίκων), την διοργάνωση αθλητικών και εκπαιδευτικών εκδηλώσεων, καθώς και την εταιρική εικόνα και προώθηση αθλητικών οργανισμών.

Οι άνθρωποι της εταιρείας έχουν τις γνώσεις, την εμπειρία και τον επαγγελματισμό να σχεδιάσουν, να υλοποιήσουν και να αξιολογήσουν δράσεις, διαδικασίες και projects που αφορούν αθλητές και ομάδες / οργανισμούς.

Η εταιρεία συνεργάζεται με έμπειρους scouters, αναλυτές, αθλητικούς ψυχολόγους, φυσιοθεραπευτές, διατροφολόγους και επιστήμονες του αθλητισμού με σκοπό την παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών σε αθλητές και ομάδες.

Η Entel Sports αποτελείται από ανθρώπους με πολύχρονες σπουδές και εμπειρία στο sport management και marketing. Τα στελέχη της εταιρείας έχουν την επίσημη πιστοποίηση της FIFA για την εκπροσώπηση ποδοσφαιριστών (FIFA agent), ενώ στο παρελθόν έχουν εργαστεί στο υψηλότερο επίπεδο της αθλητικής βιομηχανίας και έχουν υλοποιήσει έργα συνολικού προϋπολογισμού εκατομμυρίων ευρώ.

Scroll to Top