Ποιοι είμαστε

Η ENTEL SPORTS είναι μία εταιρεία που ειδικεύεται στην βιομηχανία του αθλητισμού, του Sports Marketing και της αθλητικής χορηγίας με εμπειρία άνω των 15 ετών.

Οι Συνεργάτες της ENTEL SPORTS είναι κυρίως Επαγγελματικοί Σύλλογοι, Ακαδημίες, Αθλητές και Επιχειρήσεις.

Εξειδικεύεται στη διαχείριση των Corporate Brands και σε στρατηγικά πεδία του PR όπως Media Communication, Investor Relations, Corporate Social Responsibility και Crisis Management.

Ο όρος «εντελέχεια» (εντελώς έχειν) προέρχεται από τον Αριστοτέλη και έχει να κάνει με την ιδέα ότι όλες οι ενέργειες των ανθρώπων αποτελούν ένα σύνολο τελών/σκοπών, που έχουν ως στόχο ένα υψηλότερο σκοπό που είναι το «άριστον» και ταυτίζεται με την ευδαιμονία. Η αρχή αυτή, κατά την οποία η πράξη έχει εκπληρωθεί ονομάζεται από το φιλόσοφο «Εντελέχεια». Κάθε ον, κατά τον Αριστοτέλη φτάνει στην τελειότητα που απαιτεί η φύση του και τότε από « εν δυνάμει ον» γίνεται « εν ενεργεία ον».

Σε αυτό το πλαίσιο η entel sports θα βοηθήσει κάθε ποδοσφαιριστή και ομάδα να εκπληρώσουν τον προορισμό τους. Η Entel Sports αποτελείται από μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών με εξειδικευμένες σπουδές σε sport management και marketing, καθώς και με μεγάλη εμπειρία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, στην διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων και στην υλοποίηση και διαχείριση έργων (project management).

Scroll to Top